Eten en drinken

Onze Keuken werkt voornamelijk met zorgvuldig geselecteerde, dagverse producten van Zeeuwse leveranciers. Zoals duurzaam gevangen vis en (deels) biologische vlees- en groentenproducten.

Daarnaast ligt de nadruk op PUUR koken.

Heeft u vegetarische, veganistische, dieet- of allergene wensen? Neem tijdig contact met ons op, wij staan u graag te woord en bereiden een smakelijk gerecht naar wens voor u!

Naast de gerechten op de kaart serveren wij ook wisselende vis, vlees en vegetarische gerechten.
klik hier voor onze menukaart. 

Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord!

 

Arrangementen

Barbecue

All you can eat barbecue. Varkensfiletlapjes, kipfilet, biefstuk, hamburger, worstjes, shaslick en Zeeuwse speklapjes. Frietjes met mayonaise, satesaus en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en tapenade, aardappelsalade, rundvleessalade, rauwkost en vers fruit. Vanaf 20 personen. 25,- p.p.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bieden wij een leuk arrangement.

Jullie worden ontvangen in Grand Café de Paardekreek aan een feestelijk gedekte tafel met een glas ranja. Hier kan je je cadeautjes al uitpakken! Daarna lekker spelen in het waterparadijs, de binnen- en buitenspeeltuinen, op het strandje of met de kabelbaan over Het Veerse Meer. Het kan allemaal! Hiervoor krijg je een toegangsbandje om je pols. En natuurlijk er voor óf er na lekker eten in Grand Café De Paardekreek.

Poffertjes met boter en suiker, kinderlimonade, een ijsje en toegang tot De Paardekreek voor € 9,75 per kind.

Friet met frikandel, kroket, bitterballen, kipnuggets of een kaassouffle, kinderlimonade, een ijsje en spelen voor € 10,75 per kind.

Reserveren gewenst.

Dineren

Voor gezelschappen vanaf 10 personen maken wij een keuzemenu op maat, zodat u zorgeloos met elkaar kunt dineren. Neem contact met ons op zodat wij een passend voorstel kunnen samenstellen.

Feest

Grand Cafe de Paardekreek leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Geheel naar uw wens kunnen we een arrangement aanbieden.

Bijvoorbeeld, een all-inclusive feestavond van 4 uur, met onbeperkt drankjes uit een geselecteerd asortiment, nootjes op tafel en drie rondes met hapjes. Vraag naar de mogelijkheden.

Indien u gebruikt maak van onze arrangementen kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de speeltuinen en zwembaden van camping en villapark  De Paardekreek. Ook kunt u gratis parkeren!

Trouwen

Trouwen aan Het Veerse Meer....

Bij Grand Café de Paardekreek is het mogelijk om te trouwen. De buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand Gemeente Noord - Beveland komt graag naar onze locatie om jullie huwelijk te voltrekken!

Klein en intiem met een diner of een feest met live muziek, het kan allemaal! Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.