Werken

Wil jij werken in een uitstekende sfeer aan het Veerse Meer?

Vacatures 2019

 

Je treft Grand Café de Paardekreek in Kortgene, pal aan Het Veerse meer.

Vanaf onze zonnige terrassen kijk je uit over het water waar altijd wat te beleven valt.

Dagelijks geopend voor lunch, diner en borrelen met lekkere hapjes, of op reservering feesten, kinderfeestjes, barbecue, buffetten en huwelijksceremonies. Het kan allemaal in een gezellige en ongedwongen sfeer.

De keuken werk met verse producten van plaatselijke leveranciers en de nadruk ligt op puur koken. Vanuit de bar serveren wij koffiespecialiteiten, cocktails, hippe drankjes, een ruim assortiment bieren en uitstekende wijnen.

 

Om ons enthousiaste team te versterken zoeken wij voor de periode van 1 april tot 31 oktober leuke collega’s. Full-time en part-time. Je bent professioneel, stressbestendig, weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.  

Voor alle vacatures is ervaring een pré maar wij zorgen uiteraard voor een interne opleiding. 

 

Wil jij werken op onze unieke lokatie? De volgende vacatures zijn beschikbaar:

 

 

Medewerkers bediening m/v

Part-time en op oproepbasis. Voornamelijk in de weekenden en schoolvakanties.

De werkzaamheden bestaan uit het opnemen en serveren van bestellingen, het bereiden van drankjes en kassawerkzaamheden.

 

Zelfstandig werkend kok m/v

full- of parttime. In een klein en gezellig team werk je samen in onze, onlangs verbouwde keuken. Mise en place en het bereiden en meegeven van bestellingen behoren bij de werkzaamheden.

 

Snackbarmedewerkers m/v

Part-time. In onze snackbar verkopen we verse steenovenpizza’s, friet en snacks, softijs en een uitgebreid Ola-assortiment Je verkoopt en maakt de bestellingen. Tijdens drukte met je collega’s en in rustigere periodes zelfstandig.

 

Schoonmaker m/v 

Voor zaterdag- en zondagochtend. Je kan goed zelfstandig werken en vind het leuk om in de ochtenduren het restaurant netjes en schoon te houden. Daarnaast zet je, bij mooi weer, de menukaarten op het terras en leg je de kussens buiten zodat het terras netjes klaarstaat als het bedrijf open gaat om 12.00 uur!

 

Stuur je CV en motivatie per e-mail naar kantoor@gckortgene.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je!  Ook voor vragen of meer informatie kan je per e-mail contact met ons opnemen.

 

Grand Café de Paardekreek

t.a.v. dhr. R. de Zeeuw

Havenweg 1

4484 NT Kortgene