Vacatures

 

Seizoen 2023 staat weer voor de deur!

Vanaf 24 maart 2023 zijn we weer geopend. Dat betekent wel dat wij diverse vacatures hebben voor het nieuwe seizoen.

 

Je treft Grand Café de Paardekreek naast camping en villapark de Paardekreek in Kortgene, Pal aan het Veerse Meer.

Vanuit het Grand Café en de terrassen kijk je uit over het water, waar altijd wat te beleven valt!

 

Om ons enthousiaste en gezellige team te versterken zijn de volgende vacatures beschikbaar:

 

 

Allround medewerker fastservice m/v part-time

 

Voor het Grand Café is onze snackbar gesitueerd. Verse friet, snacks, menu’s, huisgemaakte steenoven pizza’s, Heerlijke burgers, soft-ijs en milkshakes én een uitgebreid Ola-ijs assortiment. Hierom staan wij bekend. Ben je de gedreven medewerker om ons enthousiaste team te versterken? Vind je het leuk om met- en voor mensen te werken? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de snackbar! Uren en dagen in overleg!

Salaris boven horeca-cao, naar ratio aantoonbare ervaring. Reiskostenvergoeding als je minimaal 10 km buiten Kortgene woont.

 

Medewerkers bediening m/v

 

Vind / lijkt jou het leuk om in de horeca te werken? Kan je goed met mensen te werken? Naast ons vaste team hebben wij plaats voor medewerkers bediening. Full-time, part-time en op oproepbasis. Wij staan overal voor open en tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag de details. Ook hier geld, Salaris boven horeca-cao, naar ratio aantoonbare ervaring. Reiskostenvergoeding als je 10 km verder woont.

 

 

Zelfstandig werkend kok m/v

 

Onze Chef-kok en zijn team kunnen het niet alleen! Daarom is er plaats voor diverse koks!

Je helpt mee met het bereiden en meegeven van gerechten, doet klusjes, vind het leuk om met eten te werken in een klein team en je weet van aanpakken in een gezellig team!

Deze functie is zowel fulltime en parttime, dus uitstekend te combineren met je opleiding!

Uiteraard bieden wij een reiskostenvergoeding, mits je 10 km buiten Kortgene woont.

 

Afwasmedewerkers m/v

 

Uiteraard is er best wat afwas…. Gelukkig hebben wij een krachtige afwasmachine! De vuile vaat word afgespoeld en gaat de vaatwasser in. Binnen enkele minuten komt de vaat schoon uit de machine… Even uit laten dampen en het is keurig schoon. Daarnaast verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals wat vuilniszakken naar de container brengen, de vloer schrobben, lege flessen naar de glasbak brengen en het reinigen van de machine. Salaris boven horeca-cao, naar ratio aantoonbare ervaring. Reiskostenvergoeding als je 10 km verder woont.

 

 

 

Solliciteren?

 

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies of wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord!

 

Stuur je motivatie en CV per mail naar kantoor@gckortgene.nl en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor je het weet werk je op het mooiste plekje aan het Veerse Meer samen met ons gezellige en enthousiaste team in een uitstekende en relaxte sfeer!

 

 

#genietenaanhetVeerseMeer