Contact

Heb je een vraag of wil je informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!*

Welkom op onze website!

 

Onze terrassen zijn vanaf woensdag 28 april weer geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Reserveren voor de lunch kan van 12.00 tot 13.30 uur. Daarna is reserveren niet meer mogelijk en is er een vrije inloop tot maximaal 50 personen. U kunt altijd even bellen of er nog plaats is op 0113-306413 

 

Ter plekke vragen we u uw handen te ontsmetten en middels een QR-code een gezondheidscheck in te vullen op uw smartphone en deze daarna te laten zien aan onze medewerkers. Indien u geen smartphone heeft dan graag het beschikbare formulier in te vullen.

 

Op het terras kunnen 50 personen plaatsnemen. Om 17.30 uur serveren wij "de laatste ronde" en om 17.45 verzoeken wij u om de rekening te voldoen.  In het restaurant kunt u terecht om gebruik te maken van het toilet en om te betalen per pin. U dient, van overheidswege, in het restaurant uw handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen.

 

Per tafel mogen 2 personen plaatsnemen, en indien u aantoonbaar 1 huishouden vormt, kunt u gezamelijk aan een tafel plaatsnemen, mits er 1,5 meter afstand mogelijk is van andere gasten. 

 

U bent van harte welkom en wij vragen respect voor de regels! We wensen u een fijn verblijf :)

*Je privacy is belangrijk. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen en/of om je reservering te bevestigen. Drie maanden hierna worden je gegevens verwijderd. Onze agenda's moeten wij een bepaalde periode bewaren van De Belastingdienst, daarna wordt deze vernietigd. Mochten hier vragen of onduidelijkheden over zijn dan staan we je graag te woord.

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.