Arrangementen

Barbecue

All you can eat barbecue. Varkensfiletlapjes, kipfilet, biefstuk, hamburger, worstjes, shaslick en Zeeuwse speklapjes. Frietjes met mayonaise, satesaus en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en tapenade, aardappelsalade, rundvleessalade, rauwkost en vers fruit. Vanaf 20 personen. 25,- p.p.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bieden wij een leuk arrangement.

Jullie worden ontvangen in Grand Café de Paardekreek aan een feestelijk gedekte tafel met een glas ranja. Hier kan je je cadeautjes al uitpakken! Daarna lekker spelen in het waterparadijs, de binnen- en buitenspeeltuinen, op het strandje of met de kabelbaan over Het Veerse Meer. Het kan allemaal! Hiervoor krijg je een toegangsbandje om je pols. En natuurlijk er voor óf er na lekker eten in Grand Café De Paardekreek.

Poffertjes met boter en suiker, kinderlimonade, een ijsje en toegang tot De Paardekreek voor € 9,75 per kind.

Friet met frikandel, kroket, bitterballen, kipnuggets of een kaassouffle, kinderlimonade, een ijsje en spelen voor € 10,75 per kind.

Reserveren gewenst.

Dineren

Voor gezelschappen vanaf 10 personen maken wij een keuzemenu op maat, zodat u zorgeloos met elkaar kunt dineren. Neem contact met ons op zodat wij een passend voorstel kunnen samenstellen.

Feest

Grand Cafe de Paardekreek leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Geheel naar uw wens kunnen we een arrangement aanbieden.

Bijvoorbeeld, een all-inclusive feestavond van 4 uur, met onbeperkt drankjes uit een geselecteerd asortiment, nootjes op tafel en drie rondes met hapjes. Vraag naar de mogelijkheden.

Indien u gebruikt maak van onze arrangementen kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de speeltuinen en zwembaden van camping en villapark  De Paardekreek. Ook kunt u gratis parkeren!